Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγή ονόματος για το Prey for the Gods λόγω Bethesda

*
Η ομάδα ανάπτυξης του indie game Prey for the Gods, αναγκάστηκε να μετονομάσει τον τίτλο της λόγω της λέξης “Prey”, αφού η Bethesda αντιτάχθηκε στο εμπορικό σήμα του παιχνιδιού. H νέα ονομασία του τίτλου είναι Praey for the Gods, έτσι ώστε να διαχωρίζεται η θέση του στο μυαλό του κοινού από το Prey της Βethesda (που αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, 5 Μαΐου) αλλά και πάλι Bethesda και Zenimax δεν ικανοποιούνται με την αλλάγη και ζητούν εκ νέου μια άλλη ονομασία.



Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία πραγματοποιεί μια τέτοια κίνηση καθώς το 2011 είχε στείλει μια επιστολή στον δημιουργό του Minecraft και κατ’ επέκταση της Mojang, μιας ομάδας τίτλων indie για εκείνη τη χρονική στιγμή, για να τον συγχαρεί για τη δημιουργία του “Scrolls”, ενός ψηφιακού trading card game, αλλά ταυτόχρονα να ισχυριστεί πως το όνομα θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές, λόγω του ότι θα θεωρούσαν πως αναφέρεται στη σειρά Elder Scrolls.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*